1. Raadgever
  2. »
  3. Productgids
  4. »
  5. Koelboxen
  6. »
  7. Compressor Koelbox – De 15 beste producten in vergelijking

Compressor Koelbox – De 15 beste producten in vergelijking

Compressor Koelbox – De 15 beste producten in vergelijking

Aanbevolen producten in de sectie “Compressor Koelbox”

Wij hebben producten vergeleken in de rubriek “Compressor Koelbox” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Compressor Koelbox” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Compressor Koelbox” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Compressor Koelbox” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Compressor Koelbox”.

Compressor Koelbox – De belangrijkste in een oogopslag

{checkliste – Compressor Koelbox}

De bestsellers in de categorie “Compressor Koelbox”

Hier vind je een overzicht van de bestsellers in de categorie “Compressor Koelbox”. Hier kun je zien welke producten andere gebruikers het vaakst hebben gekocht.

SaleBestseller No. 1
MOBICOOL MB40 Hybrid Draagbare Hybride Koelbox / Vriesbox, 38 l, 12/230 V, Mini koelkast
  • Twee koelsystemen: compressor en thermo-elektrisch
  • Elektrische koelbox voor 12 V DC/230 V AC
  • Koelen en invriezen van +10 °C tot -15 °C
  • Universeel inzetbaar: auto, camping, vrachtwagen, terras
  • Robuuste stalen behuizing, verzonken handgrepen, extra sterke isolatie
SaleBestseller No. 2
VEVOR 20 l koelbox, 12/24 V, draagbare koelkast, elektrische vriezer, kleine vriezer -20~10 °C, elektrische compressor, koelbox 580 x 330 x 310 mm, voor auto, camping, vrachtwagen, boot enz.
  • Snelle koeling: ervaar een snelle en efficiënte koeling met onze mini-koelkast. Uitgerust met een verbeterde compressor kan het in slechts een uur van 25 °C tot -20 °C afkoelen, zodat je dranken en levensmiddelen altijd vers zijn. Hij werkt zelfs perfect bij een helling van 30 graden en is daardoor de ideale metgezel voor outdoor-avonturen of werk onderweg.
  • Stil en energiebesparend: onze kleine campingkoelbox verbruikt slechts 0,6 kW energie per 24 uur, wat hem een indrukwekkende energie-efficiëntie geeft en energie bespaart. Bovendien werkt hij stil en produceert hij een geluid van minder dan 55 dB. Je kunt je concentreren op je werk of genieten van een rustige slaap zonder gestoord te worden.
  • Groot bereik en temperatuurregeling: de temperatuur van de autokoelkast kan tussen -20 °C en 10 °C worden ingesteld om aan je specifieke eisen te voldoen. Met een inhoud van 20 liter kun je je dranken, fruit, vlees, zeevruchten en meer eenvoudig koelen en bewaren om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor je dagelijkse avonturen.
  • Veelzijdig inzetbaar voor thuis en in de auto: de draagbare koelkast wordt geleverd met een 3,5 m lange sigarettenaanstekerkabel en een huishoudelijke converterstekker, zodat je hem in verschillende omgevingen kunt gebruiken, zoals thuis, jacht, camper, auto, vrachtwagen of bestelwagen.
  • Robuuste constructie: onze mini-autokoelkast is ontworpen voor duurzaamheid. Gemaakt met een robuuste PP-schaal, biedt het buitengewone weerstand tegen botsingen en vallen. Of je nu op oneffen terrein of onder extreme temperatuuromstandigheden bent, de kist blijft intact in een breed temperatuurbereik van -20 °C tot +70 °C.
Bestseller No. 3
VEVOR Draagbare Auto Koelkast, 42Qt 12V Auto Koelkast Compressor met Enkele Zone, 12/24VDC & 110-240VAC Elektrische Campingvriesbox met -20~20℃ Koelbereik, voor Vrachtwagen RV Boot Buiten Thuisgebruik
  • 42 Qt opslagruimte: deze draagbare koelkast met een capaciteit van 40 l/42 quart is groot genoeg om 54 blikjes van 330 ml/11,1 floz cola, 29 flessen van 550 ml/18,6 floz drankjes en 16 flessen van 750 ml/25,3 floz rode wijn te bevatten. Met een CE-certificering kun je er zonder zorgen veel dranken, groenten, fruit, zeevruchten, vlees, huidverzorgingsproducten, moedermelk in bewaren.
  • Efficiënte Koeling: Met compressorkoeltechnologie kan deze 12V-autovriezer in 15 minuten snel afkoelen van 68 /20 tot -32 ℉/0, waardoor uw voedsel vers blijft. U kunt kiezen uit twee modi: de ECO-modus voor energiebesparing of de MAX-modus voor snelle koeling.
  • Perfecte Structuur: Onze autokoelkast is uitgerust met gehumaniseerde details. U kunt de temperatuur aanpassen via het digitale display, de binnenkant beter observeren met ingebouwd LED-licht, de mobiele telefoon aansluiten op de USB-oplader. De 2 handgrepen vergemakkelijken het verplaatsen van de koelkast; bekerhouder om drankjes stabieler te houden. Bovendien kun je de mobiele app gebruiken om de koelkast te bedienen.
  • Batterijbescherming: Onze autokoelkast is uitgerust met 120/240V AC- en 12/24V DC-adapters, zodat u de campingkoelkast naadloos van huis naar voertuig kunt verplaatsen. De RV-koelkast biedt drie batterijbeveiligingsfuncties op verschillende niveaus (laag, gemiddeld en hoog). Dit ontwerp kan voorkomen dat de stroomvoorziening van de auto wordt overbelast of kortgesloten.
  • Uitgebreid Gebruik: Deze 42Qt koelkast met vriezer past precies in uw kofferbak, achter een autostoeltje of in het bed van een vrachtwagen. Je kunt een 12V-compressorkoelkast meenemen naar elke buitenactiviteit zonder je zorgen te maken over hobbelige wegen of hellingen. De reiskoelkast van de auto is perfect voor campers, campings, boten, kamperen, vissen, roadtrips en buitenactiviteiten.
Bestseller No. 4
Alpicool Y16 Koelbox, 15 liter, 12 V, mini-koelkast, elektrische compressor, auto, koelkast, camping, vriesbox, klein, draagbaar, voor auto, vrachtwagen, boot, camper
  • Bevriest zonder ijs: -20 °C diepe afkoeling, kan gebruikt worden als koelkast of vriezer.
  • ❄ Batterijbescherming voor motorvoertuigen: met temperatuuropslagfunctie en 3 verschillende niveaus voor de batterijbescherming: H3 (laag), H2 (medium) en H1 (hoog) om je voertuigaccu te beschermen zonder deze te ontladen.
  • ❆ Super energiebesparend. Twee verschillende modi kunnen naar behoefte worden ingesteld, MAX & ECO MODE. Het gemiddelde energieverbruik ligt ver onder de 1 kWh/dag, wat zeer energiebesparend is.
  • ❆ Gewatteerd ontwerp: de autokoelkast heeft een schokbestendig en duurzaam ontwerp om zelfs op steenachtige wegen te staan. Schuine werking tot 45 graden in korte tijd.
  • ❄ Koel en fris houden: betrouwbare afdichtingseigenschappen, dikke en high-density schuim-isolatie. Houdt de koelprestaties tijdens je reis in stand. Fris de hele weg en super energiebesparend
Bestseller No. 5
Alpicool 25L Mini koelkast 12/24 V en 230 V, elektrische compressor koelbox/vriesbox Autokoelkast, draagbare vriezer voor auto, vrachtwagen, kamperen, reizen met USB-aansluiting, K25
  • ❆ Compacte indeling terwijl de capaciteit groot is. Alpicool K25 autokoelkast met 23''x 13.2'' x 13.8'' buitenafmeting, u kunt hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen met twee handgrepen. Deze 25L autokoelkast is ruim genoeg voor 44x330ml coca-cola's of 22x550ml drinkflessen.
  • ❆ Vriest zonder ijs en koelt sneller. -20℃ tot 20℃ krachtige koelprestaties. De Alpicool K25 autokoelkast kan een koelkast en vriezer zijn, hij kan koelen tot 0℃ in 30 minuten.
  • ❆ Auto batterij bescherming. Alpicool Autokoelkasten hebben temperatuur geheugenfunctie en 3 verschillende niveaus voor de bescherming van de batterij: Low, Med en High om de accu van uw voertuig te beschermen zonder leeg te lopen.
  • ❆ Super energiebesparend. Twee verschillende modi kunnen naar behoefte worden ingesteld, MAX & ECO MODE. Het koelsysteem zal stoppen met werken wanneer de autovriezer de ingestelde temperatuur bereikt en zal opnieuw beginnen te werken wanneer de temperatuur in de box een paar graden Celsius/Fahrenheit gestegen is.
  • ❆ Meervoudig gebruik, geleverd met DC&AC snoeren. De DC-kabel kan worden aangesloten op sigarettenaanstekers (12/24V) in de auto om uw items vooraf te koelen voor uw road trip, picknick of camping. Deze minikoelkast voor in de auto is een uitstekende keuze voor buitenactiviteiten.
Bestseller No. 6
KESSER ® Compressorkoelbox, elektrische vriezer, 50 liter, met app-bediening, USB-aansluiting, 12/24 V, 230 V, telescoopstang, wielen, koeling tot -20 °C, voor auto, vrachtwagen, boot, camper, camping
  • 𝐌𝐔𝐋𝐓𝐈𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐎𝐍𝐄𝐄𝐋: De efficiënte koelbox van KESSER koelt uw drank en voedsel op elk buitenavontuur en biedt veel ruimte en praktische mogelijkheden. Koel en vries verschillende voedingsmiddelen en gerechten in, zoals groenten, fruit, vlees, vis en diverse dranken. Ook cosmetica kan perfect worden gekoeld met de compressorkoelkast van KESSER. Batterij leeg? Geen probleem! Laad uw mobiele telefoon direct bij de koeler op.
  • 𝐕𝐎𝐋𝐔𝐌𝐄 𝐖𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑: De compressiekoeler van KESSER is ideaal voor op reis of op de camping. Dankzij het praktische formaat met veel volume kan het avontuur beginnen! Kies de perfecte koelbox zodat de grootte van de koelbox perfect aansluit bij uw behoeften. Met de geïntegreerde koelunit behoren voorgevroren koelbatterijen tot het verleden en dankzij de temperatuurherinnering heb je altijd overzicht.
  • 𝐂𝐎𝐍𝐕𝐄𝐍𝐈𝐄𝐍𝐓𝐄 𝐁𝐄𝐃𝐈𝐄𝐍𝐈𝐍𝐆: Met de geïntegreerde APP-bediening kun je de temperatuur van de koelbox handig en snel regelen. Koel de vrieskist in ca. 20 minuten van 20°C naar 0°C of binnen 1,5 uur naar een ijskoude -20°C dankzij de powerkoelfunctie. Ook zonder APP is de mobiele koelkast kinderlijk eenvoudig te bedienen dankzij het moderne LCD-touchscreen. Kies tussen de Max-modus voor snel koelen of de Eco-modus voor zuinig koelen.
  • 𝐄𝐗𝐓𝐑𝐀 𝐅𝐔𝐍𝐂𝐓𝐈𝐄𝐒: Power cooling met de Max-modus of liever zuinig koelen in de Eco-modus. Het deksel heeft ook een veiligheidsklep, een gsm-vak en vier geïntegreerde bekerhouders - een praktisch functioneel blad. Om te voorkomen dat u de mobiele compressorkoeler bovenin moet legen als het ijs is gesmolten, is voor het gemak een afvoerschroef ingebouwd, zodat u het overtollige water kwijt kunt.
  • 𝐄𝐑𝐆𝐎𝐍𝐎𝐌𝐈𝐒𝐂𝐇 𝐄𝐍 𝐌𝐎𝐁𝐈𝐄𝐋: De mobiele koelbox is tot de rand gevuld en het plezier op het strand, op de camping of op een vistocht kan beginnen. Bespaar jezelf het gesjouw met de KESSER, want we hebben aandacht besteed aan belangrijke ergonomische details zoals een in hoogte verstelbare draaggreep en extra grote wielen.
SaleBestseller No. 7
Dometic CoolFreeze CDF 36 draagbare elektrische compressor, koelbox, vriezer, 31 liter, 12/24 V voor auto, vrachtwagen of boot, met batterijmonitor, grijs
  • Mobiele koelkast voor kamperen, vakantie, vrije tijd en werk. Zuinig en stil in gebruik
  • Koelen en vriezen Uitstekende koelresultaten, zelfs bij extreem hoge buitentemperaturen, instelbaar van +10 tot -15 °C
  • 12/24 volt en met adapter 230 volt voor gebruik in een auto, vrachtwagen of stopcontact. 3-traps batterijmonitor voor mobiel gebruik. Zuinig en stil
  • Netto-inhoud van 31 liter. Zeer robuuste afwerking + stevige handgreep, compacte behuizing, superslank ontwerp
  • Afneembare hoes, verlichte koelruimte (LED-binnenverlichting)
  • Opmerking: als er geen flessen van 1,5 liter in passen, moet je overschakelen naar andere koelers
Bestseller No. 8
KESSER® Compressor-koelbox, 2-in-1, koelaccu, koel- en vriesvak, 31 liter, elektrische vriesbox, led-touch-bediening, 12/24 V, 230 V, koelkast koeling tot -20 °C, voor auto, vrachtwagen, camping,
  • Veilig en koelvak: de compressorkoelbox is een hoogwaardig en veelzijdig apparaat dat speciaal is ontwikkeld om levensmiddelen en dranken onderweg vers te houden. Dankzij de Dual Zone koeling kun je verschillende soorten levensmiddelen apart van elkaar koelen of invriezen. Het vriesvak biedt indrukwekkende prestaties met een temperatuur van maximaal -20 °C, terwijl het koelvak een temperatuur van 17 °C tot 0 °C kan bereiken.
  • Hoogwaardig design en gezichtsdesign: de bediening van de koelbox van het merk KESSER is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dankzij het geïntegreerde led-display en het touch-display. Met slechts enkele druk op de knop kun je de temperatuur en andere instellingen aanpassen en zo de perfecte omgeving voor je levensmiddelen creëren. Het schokbestendige ontwerp zorgt ervoor dat de koelbox ook bij een helling van 45 graden stabiel en betrouwbaar blijft.
  • Max en elektrische modus: de compressorkoelbox biedt twee koelmodi: Max en Eco. De Max-modus is ideaal als je snel moet koelen, terwijl de Eco-modus een efficiëntere en goedkopere koeling mogelijk maakt. De 3-traps batterijbescherming beschermt je autoaccu tegen legen en garandeert zo een betrouwbare werking van de koelbox. De robuuste handgrepen vergemakkelijken het transport van de koelbox.
  • Hoge prestaties en capaciteit: ondanks zijn prestaties en capaciteit werkt de compressorkoelbox bijzonder stil en stoort hij dus niet in een rustige omgeving. Je hebt de keuze uit drie verschillende maten: 31 liter, 40 liter en 49 liter XXL box. De compressorkoelbox beschikt over een dubbele AC/DC-stekker, die de werking op stopcontacten en in de auto mogelijk maakt. Magnetisch snap-to-close deksel zorgt voor een veilige en betrouwbare opslag.
  • Veelzijdig inzetbaar: de compressorkoelbox bereikt binnen slechts 30 minuten een temperatuur van 0 °C en is daardoor de perfecte oplossing voor visuitstapjes, campinguitstapjes, outdoor-evenementen, maar ook voor gebruik in woon- en privéruimtes of op boten. De koelbox is zelfs compatibel met zonne- of powerstations, wat hem tot een milieuvriendelijke en onafhankelijke oplossing voor onderweg maakt.
Bestseller No. 9
AAOBOSI Compressorkoelbox, koelbox voor de auto, 15 liter (-15 °C ~ 20 °C), app-bediening, elektrische koelbox 12/24 V voor auto, vrachtwagen, boot, camper en stopcontact
  • Mini-compressorkoelbox: de AAOBOSI 15 liter compressorkoelkast is ideaal voor plaatsing tussen de voorstoelen van een auto (59 x 23 x 45,5 cm (b x d x h). De USB-poorten en de draadloze oplader aan de voorkant van de 12V-koelkast bieden voldoende stroom voor je smartphone. Bovendien zijn er twee USB-poorten aan de achterkant van de koelkast om de mobiele telefoons van de achterbankpassagiers op te laden.
  • ❄ 【Max Mode/eco-mode】: de AAOBOSI-koelbox 12 V is energiezuinig en beschikt over een snelle koelmodus (max) en een energiebesparende modus (ECO), waarbij naar behoefte kan worden vervangen. Hij is bovendien uitgerust met een batterijbeschermingsfunctie met 3 verschillende niveaus (H/M/L) om ontlading van de accu van het voertuig te voorkomen, zodat het voertuig niet meer kan worden gestart.
  • ❄【Eenvoudige bediening】: de elektrische AAOBOSI koelbox beschikt over een app-besturing en een knopbediening, zodat je de temperatuur comfortabel kunt instellen. Het temperatuurbereik varieert van -15 °C tot 20 °C. Het lcd-display maakt het mogelijk om de temperatuur van de koelkast altijd te bewaken.
  • ❄【Stil en zorgeloos】: deze koelboxcompressor werkt met een volume van ≤ 45 decibel, zodat je van een rustige rit kunt genieten. De verborgen handgreep vergemakkelijkt het transport van deze 12V-koelkast en neemt daarbij niet veel ruimte in.
  • ❄【2 JAAR GARANTIE & 24 UUR SUPPORT】: Met 2 jaar garantie. Wij hebben een professioneel technisch ondersteuningsteam dat verantwoordelijk is voor de koelbox met compressor. Als je problemen hebt, neem dan contact met ons op via Amazon. Wij zullen je binnen 24 uur antwoorden en je een geweldige ervaring bieden. De AAOBOSI autokoelbox is uitgerust met 12/24 V DC, die in de auto kan worden gebruikt.
Bestseller No. 10
Alpicool C9P Koelbox, 9 liter, 12 V, mini-koelbox, elektrische compressor, vriesbox, klein, draagbaar, voor camping, auto, vrachtwagen, boot, camper, met USB-aansluiting
  • Bevriest zonder ijs: diepe afkoeling van -20 °C, kan als koelbox of vriezer worden gebruikt.
  • Lichtgewicht, duurzaam design: Deze Alpicool C9P draagbare autokoelbox heeft een compacte inhoud van 9 liter en een lichte behuizing met een nettogewicht van 6,7 kg, zodat zowel mannen als vrouwen hem eenvoudig kunnen dragen.
  • ❄ Auto-batterijbescherming: Met temperatuuropslagfunctie en 3 verschillende niveaus voor de batterijbescherming: H3 (Low), H2(Med) en H1 (High) om je voertuigaccu te beschermen zonder deze te ontladen.
  • Gewatteerd design. De autokoelkast beschikt over een schokbestendig en duurzaam ontwerp om ook op steenachtige wegen te doorstaan. Hellingsmodus tot hoek van 45° in korte tijd.
  • Koel en fris houden: Betrouwbare afdichtende eigenschappen, dikke en high-density schuimisolatie. Houdt de koelcapaciteit tijdens je reis in stand. Houdt vers gedurende de hele weg en is super energiebesparend.

Onze vergelijkende winnaar in de rubriek “Compressor Koelbox”

SaleVergelijking winnaar
MOBICOOL MB40 Hybrid Draagbare Hybride Koelbox / Vriesbox, 38 l, 12/230 V, Mini koelkast
  • Twee koelsystemen: compressor en thermo-elektrisch
  • Elektrische koelbox voor 12 V DC/230 V AC
  • Koelen en invriezen van +10 °C tot -15 °C
  • Universeel inzetbaar: auto, camping, vrachtwagen, terras
  • Robuuste stalen behuizing, verzonken handgrepen, extra sterke isolatie

Huidige aanbiedingen in “Compressor Koelbox”

Wil je de beste producten kopen in de categorie “Compressor Koelbox”? In deze bestsellerlijst vind je elke dag nieuwe aanbiedingen. Hier vind je een grote selectie van de nieuwste producten in de categorie “Compressor Koelbox”.

SaleBestseller No. 1
MOBICOOL MB40 Hybrid Draagbare Hybride Koelbox / Vriesbox, 38 l, 12/230 V, Mini koelkast
MOBICOOL MB40 Hybrid Draagbare Hybride Koelbox / Vriesbox, 38 l, 12/230 V, Mini koelkast
Twee koelsystemen: compressor en thermo-elektrisch; Elektrische koelbox voor 12 V DC/230 V AC
249,00 EUR Amazon Prime
SaleBestseller No. 3
Dometic CoolFreeze CDF 36 draagbare elektrische compressor, koelbox, vriezer, 31 liter, 12/24 V voor auto, vrachtwagen of boot, met batterijmonitor, grijs
Dometic CoolFreeze CDF 36 draagbare elektrische compressor, koelbox, vriezer, 31 liter, 12/24 V voor auto, vrachtwagen of boot, met batterijmonitor, grijs
Mobiele koelkast voor kamperen, vakantie, vrije tijd en werk. Zuinig en stil in gebruik; Afneembare hoes, verlichte koelruimte (LED-binnenverlichting)
425,00 EUR Amazon Prime

Verwante artikelen