1. Raadgever
 2. »
 3. Productgids
 4. »
 5. Tent
 6. »
 7. Tent 4 Personen – De 15 beste producten in vergelijking

Tent 4 Personen – De 15 beste producten in vergelijking

Tent 4 Personen – De 15 beste producten in vergelijking

Aanbevolen producten in de sectie “Tent 4 Personen”

Wij hebben producten vergeleken in de rubriek “Tent 4 Personen” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Tent 4 Personen” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Tent 4 Personen” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Tent 4 Personen” en hebben aanbevelingen voor jou samengesteld. Hieronder vind je de Top 15 in de rubriek “Tent 4 Personen”.

Tent 4 Personen – De belangrijkste in een oogopslag

{checkliste – Tent 4 Personen}

De bestsellers in de categorie “Tent 4 Personen”

Hier vind je een overzicht van de bestsellers in de categorie “Tent 4 Personen”. Hier kun je zien welke producten andere gebruikers het vaakst hebben gekocht.

Bestseller No. 1
CampFeuer Super+ Tent voor 4 personen, grijs/zwart (oranje), grote tunneltent met 2 ingangen en luifel, 3000 mm waterkolom, groepstent, campingtent, familietent
 • Ruimte voor de hele familie: de ruime slaapcabine met grote voorruimte is ideaal voor een ontspannen outdoorvakantie. Of het nu voor een leuke trektocht is met vrienden, een fijne familievakantie of een spannende expeditie, onze tent biedt plaats voor iedereen.
 • Luchtdoorlatende uitrusting: de juiste ventilatie is vooral 's nachts onmisbaar voor een goede nachtrust en de gezondheid. Daarom beschikt onze kampeertent over drie grote ingangen en is hij gemaakt van ademend weefsel met muggennetten.
 • Voor alle weersomstandigheden: wie geen natte voeten wil krijgen, moet bij de tentkeuze vooral op een hoge waterdichtheid letten. Met verzegelde naden en een waterkolom van 3000 mm houdt deze tent zelfs tijdens de langere wandeltochten in de bergen stand.
 • Praktisch: in de grote voortent heb je voldoende ruimte voor je campingkeuken en campingaccessoires. Door het grondzeil blijven je geplaatste spullen droog en beschermd.
 • Compacte campingtent: wie wil kamperen, heeft niet altijd ruimte voor veel bagage. Dat begrijpen we en daaraan hebben we ook bij het productontwerp gedacht. Onze tent heeft verpakt afmetingen van slechts 64 x 19 cm en een praktisch gewicht van 7,9 kg.
Bestseller No. 2
Coleman 4-persoons koepeltent voor kamperen | Sundome-tent met eenvoudige installatie, marineblauw/grijs
 • Weerbestendig: gelaste hoeken en omgekeerde naden voorkomen dat water binnendringt. Inclusief regenvlieg biedt extra bescherming tegen weersinvloeden
 • Getest op wind en regen: sterk frame is bestand tegen 35 plus mph wind
 • Goede ventilatie: grote ramen en bodemventilatie voor verbeterde luchtstroom
 • Blijf verbonden: E-poort maakt het gemakkelijk om elektrische stroom naar binnen te brengen
 • Eenvoudige installatie: in 10 minuten
 • Ruim interieur: 9 x 7ft met 4ft 11" middenhoogte; Past op 1 queensize luchtbed
 • 1 jaar beperkte garantie
Bestseller No. 3
Pop-up tent voor 4-6 personen, waterdicht, familietent, 5 ramen, enorme kampeertent, dubbelwandige werptent voor 6 personen, met voortent, voor outdoor, sport, picknick, wandelen, reizen, strand
 • Snel op te bouwen pop-up tent, geschikt voor 4 - 6 personen. De opbouw verloopt bliksemsnel, zeer praktisch en comfortabel. Als je de tent uit de verpakking haalt en "opgooit", klapt hij direct open en staat perfect. Afmetingen: 380 x 160 x 130 cm (l x b x h); afmetingen zijn voor 4 - 6 personen luxueus, omdat er veel ruimte is om te slapen en er veel opbergruimte is in de voortent.
 • Goede ventilatie: 3 ventilatieopeningen aan de zijkant (afsluitbaar bij slecht weer), muggennet bij de slaapcabinedeuren en ingangsdeuren maken extra luchtuitwisseling mogelijk, ademende slaapcabine voorkomt condenswater en zorgt voor comfortabele nachten. Als het te warm wordt, kun je alle 4 zijden (5 ramen, 1 deur) openen voor een lekker briesje. Je stikt dus niet van de warmte zoals in andere tenten.
 • Waterdichte dubbelwandige tent: de kampeertent bestaat uit een 5000 mm waterdicht PU3000-gecoat 210D Oxford onderlegzeil en 4000 mm waterdicht PU-gecoat polyesterdak. Buitentent met volledig verzegelde naden voor maximale bescherming, overleeft ook sterkere regen probleemloos en is echt praktisch. Luchtcirculatie tussen binnen- en buitentent, een goede ventilatie van de tent wordt daardoor gegarandeerd.
 • De voortent is relatief ruim, met regen-/zonwering. De echt ruime en droge voortent biedt voldoende ruimte voor bagage, levensmiddelen en schoenen. Geschikt om bagage of andere uitrusting op te bergen. Bovendien kun je ook de schoenen daar laten en neem je niet te veel vuil mee in het slaapgedeelte.
 • Doordachte details: de tent heeft binnen enkele zijvakken voor kleine spulletjes en een oogje in het plafond. Hieraan kun je een lamp bevestigen. De opbouw gaat eenvoudig en snel, de tent is dubbelwandig, ruim en uitgerust met vele kleine nuttige dingen die het kamperen comfortabel maken.
Bestseller No. 4
Tent voor 3-4 personen, pop-uptent met groot dakraam, strandschelptent, automatisch, 4 man-tent, waterdichte strandtent, festivaltent, snelopbouwtent voor outdoor, camping, picknick, wandelen, reizen, strand
 • 【1 seconde voor de opbouw!】 De tent is zeer hoogwaardig afgewerkt en super eenvoudig in de hand te houden. Als je de tent uit de verpakking haalt en "gooi" klapt hij onmiddellijk op en staat hij perfect. in enkele seconden opgebouwd en ook in korte tijd weer ingeklapt. Binnenin is voldoende ruimte voor 3-4 personen
 • 【Praktischste en grote dakramen】 Top voor warme zomernachten. De tent is bestand tegen alle weersomstandigheden. Of het nu regen of wind is - in de tent blijft u droog en bevriest niet (voor sterke of langdurige regen niet geschikt, waterdichtheid: 3000 mm). Het open dak bij sterrenhemel is de hamer. Vooral bij sterrenheldere nachten en met vrienden is het het het meeste leuk
 • 【De grote tent biedt plaats aan 4 personen】– Door de afmetingen van 280 x 200 x 100 cm biedt de tent daadwerkelijk voldoende ruimte voor 4 personen of minder personen, maar daarvoor voldoende bagage. en je hebt zelfs nog ruimte bij het hoofd of aan het voeteneinde om je rugzak of andere op te bergen. De stof voelt mooi stevig en robuust aan. Beschadigingen door oneffenheden in de weide kunnen dus worden uitgesloten
 • 【De ventilatiemogelijkheden zijn optimaal!】- Er zijn 5 "ramen" en 2 openingen die ofwel als "vliegengaas" wind doorlaten of ook met de "jaloezieën" warmte binnen kunnen houden. moet je ook bij hogere temperaturen iets langer slapen zonder te verstikken. Daardoor is de werptent perfect geschikt voor strand en baggermeer
 • 【Doordachte details】- De tent heeft binnen enkele zijvakken voor kleine spullen en een oogje in het plafond. Hier kun je een lamp bevestigen. De opbouw gaat eenvoudig en snel, de tent is ruim en uitgerust met vele kleine nuttige dingen die de camping comfortabel maken
Bestseller No. 5
CampFeuer Tent TunnelX voor 4 personen, grijs/blauw, tunneltent met 3 ingangen, 5000 mm waterkolom, genaaid grondzeil, groepstent, campingtent, familietent
 • Ruimte voor het hele gezin: de ruime slaapcabine met grote voortent is ideaal voor een ontspannen outdoorvakantie. Of het nu gaat om een grappige wandeling met vrienden, een leuke familievakantie of spannende expeditie, onze tent biedt ruimte voor iedereen
 • Ademende uitrusting: de juiste ventilatie vooral 's nachts is onmisbaar voor een goede nachtrust en onze gezondheid. Daarom beschikt onze campingtent over drie grote ingangen en bestaat hij uit ademend weefsel en muggennet.
 • Geschikt voor alle weersomstandigheden: wie geen natte voeten wil hebben, moet bij zijn tentkeuze vooral op een hoge waterdichtheid letten. Met verzegelde naden en een waterkolom van 5000 mm is deze tent zelfs bestand tegen langere wandeltochten in de bergen.
 • Praktische tent: met een enorme voortent heb je voldoende ruimte voor campingkeuken en campingaccessoires. De stevig genaaide bodem is een bijzonder hoogtepunt bij deze tunneltent. Zo blijft opstijgend vocht en ongedierte weg.
 • Compacte campingtent | Wie wil kamperen heeft niet altijd ruimte voor veel bagage, dat begrijpen wij en daar hebben wij ook bij het productontwerp gedacht. Onze tent meet in verpakkingsformaat slechts 72 x 39 x 33 cm en weegt 19 kg.
Bestseller No. 6
CampFeuer Tent Multi voor 4 personen, olijfgroen, tunneltent met enorme voortent, 5000 mm waterkolom, campingtent met grondzeil en verplaatsbare voorwand, groepstent, familietent
 • Ruimte voor de hele familie: de ruime slaapcabine met grote voorruimte is ideaal voor een ontspannen outdoorvakantie. Of het nu voor een leuke trektocht is met vrienden, een fijne familievakantie of een spannende expeditie, onze tent biedt plaats voor iedereen.
 • Luchtdoorlatende uitrusting: de juiste ventilatie is vooral 's nachts onmisbaar voor een goede nachtrust en de gezondheid. Daarom beschikt onze kampeertent over een grote ingang en is hij gemaakt van ademend weefsel met muggennetten.
 • Voor alle weersomstandigheden: wie geen natte voeten wil krijgen, moet bij de tentkeuze vooral op een hoge waterdichtheid letten. Met verzegelde naden en een waterkolom van 5000 mm houdt deze tent zelfs stand bij langere wandeltochten in de bergen.
 • Praktische tent: naast kwaliteit biedt deze outdoortent ook nog een coole functie. Aan de zijingang zit met een kleine ritssluiting de kabelopening of slangopening. Ideaal voor je campingkeuken.
 • Compacte campingtent: wie wil kamperen, heeft niet altijd ruimte voor veel bagage. Dat begrijpen we en daaraan hebben we ook bij het productontwerp gedacht. Onze tent heeft verpakt afmetingen van slechts 64 x 23 x 23 cm (l x b x h) en een praktisch gewicht van 13 kg.
Bestseller No. 7
your GEAR Tent Ravello 400 Tipi voor 4-6 personen Familietent hoofdruimte ingenaaid grondzeil Waterdicht 5000 mm Blauw Grijs
 • Tipi-tent van waterdicht polyester met ingenaaid grondzeil | Slaapgedeelte voor 4 tot 6 mannen | Afmetingen: Ø 400 cm, hoogte 250 cm | Waterkolom: 5000mm | Comfortabele stahoogte | Kleur: Blauw en grijs
 • Piramide tent Uitrusting: 2 transparante ramen en 4 gaasvensters - allemaal ondoorzichtig afsluitbaar | permanente ventilatie | weerbestendige ingang | 2 deuren | rondom insectenbescherming door muskietennetten
 • Comfort familietent | snelle & ongecompliceerde montage door centraal geplaatste tentstok | entree met A-frame stokken | tentnaden verzegeld en getapet | stevige ritsen
 • Robuuste campingtent, tentdoek met 5000 mm waterkolom, zonweringsfactor 50+, sneldrogend, extra water- en vuilafstotend impregneren
 • Enkelwandige ronde tent | compacte verpakkingsgrootte: Ø 27 x 68 cm | comfortabele, grote tas voor eenvoudig inpakken | Leveringsomvang: tent, stokken, haringen, scheerlijnen, verpakkingszak | gewicht: 8.6 kg
Bestseller No. 8
Skandika Kambo Tunneltent, tent met slaapcabine voor 4 personen, ingenaaide tentbodem, 3000 mm, 3 ingangen, zonnedak, voortent, campingtent, outdoor
 • ✔ Ruim: de grote 4-persoons campingtent is de perfecte metgezel op een campingvakantie met familie of festival met vrienden. De woonruimte biedt veel ruimte voor bagage of campingmeubels.
 • ✔ SKANDIKA kwaliteitsbelofte: Skandika biedt de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen om een actieve en gezonde levensstijl mogelijk te maken – hoogwaardig, praktisch en absoluut betrouwbaar.
 • ✔ Slaapcabine: de familietent beschikt over een grote ademende slaapcabine voor maximaal 4 personen met een eigen ingenaaide bodem en muggennet voor een insectenvrije en goed getemperde slaapkamer.
 • ✔ Ingenaaide tentbodem: de tent beschikt over een volledig ingenaaide tentbodem en biedt zo bescherming tegen insecten of vocht voor de woonruimte in de tent.
 • ✔ Functionele extra's: goed doordachte groepstent met vele functionele extra's zoals lampophanging, ventilatieopeningen, kabeldoorvoer, raam met rolgordijnen, organizervakken en 3 ingangen, die als zonnezeil kunnen worden gebruikt.
 • ✔ Robuust en weerbestendig: dankzij de robuuste stalen stangen, de versterkte scheerpunten en de talrijke scheerlijnen staat Kambo zeer stabiel. Door de verzegelde naden en de waterkolom van 3000 mm is de tent waterdicht en veilig tegen regen en storm.
 • ✔ 3 ingangen: Kambo beschikt over 3 ingangen, waarvan één direct naar de slaapcabine leidt. De zijingang of de hoofdingang kan als zonnedak worden gebruikt. De bijpassende stangen worden meegeleverd.
 • ✔ Grote woonruimte: de royale woonkamer biedt plaats aan campingmeubels of bagage. Door de vele deuren en ramen komt er veel licht in de woonkamer.
 • ✔ Inhoud levering: inclusief complete accessoires zoals slaapcabine, opstelstangen, draagtas, haringen, montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) en reparatieset.
 • ✔ Afmetingen: de hele tent is 420 x 275 x 165 cm groot. De slaapcabine biedt een slaapruimte van 210 x 255 cm. De verpakkingsmaat bedraagt 60 x 23 x 22 cm.
Bestseller No. 9
Coleman Oak Canyon 4 tent, 4 personen tunneltent met nachtzwarte slaapcabine, 4-persoons familietent, waterdicht WS 4.500 mm
 • Slaapgedeelte van zwart (99% minder daglicht) voor een goede en vooral lange slaap tot ver in de ochtend, zonder storende zonnestralen of lichtinval 's nachts
 • Een ander voordeel van het nachtzwarte slaapgedeelte is dat de binnententtemperatuur op warme dagen tot 5 graden Celsius koeler is. UV-bescherming, vergelijkbaar met een beschermingsfactor van ca. 50+
 • 2 hangende slaapcabines. Kleine luifel ca. 80 cm. Reflecterende scheerlijnen, regenschort en glasvezelstangen. De naden zijn gelijmd en dragen bij aan een betere waterdichtheid
 • Met muggennet en ventilatieopeningen in de slaapkamer. Bovendien zijn bij de levering scheerlijnen, haringen voor grasbodem en een transporttas inbegrepen
 • Binnenafmetingen per slaapgedeelte (2x) (l x b x h): 210 x 130 x 190 cm. Opbergruimte (l x b x h): 160 x 280 x 190 cm
Bestseller No. 10
CampFeuer Tipi Spirit tent voor 4 personen, indianentent voor kamperen, wandelen, 3000 mm waterkolom, noktent, piramidetent, ronde tent, groepstent, campingtent, familietent, olijfgroen
 • Tip: de tipi is ideaal voor 4 personen en biedt een optimale stahoogte. Dit is een noktent die geschikt is voor alle weersomstandigheden en 4 seizoenen.
 • Ideaal voor: de tent kan door één persoon eenvoudig en snel worden geïnstalleerd. Zeer eenvoudig te dragen, geschikt voor kamperen, bergbeklimmen, wandelen, strandvakantie en meer.
 • Voor alle weersomstandigheden: wie geen natte voeten wil krijgen, moet bij de tentkeuze vooral op een hoge waterdichtheid letten. Met verzegelde naden en een waterkolom van 3000 mm houdt deze tent zelfs stand bij langere wandeltochten in de bergen.
 • Luchtdoorlatende uitrusting: de juiste ventilatie is vooral 's nachts onmisbaar voor een goede nachtrust en de gezondheid. Daarom beschikt onze tipi over een grote ingang. Hij is ook gemaakt van ademende stof en heeft muskietennetten.
 • Compacte campingtent: wie wil kamperen, heeft niet altijd ruimte voor veel bagage. Dat begrijpen we en daaraan hebben we ook bij het productontwerp gedacht. Onze tent heeft verpakt afmetingen van slechts 60 x 20 x 20 cm en een praktisch gewicht van 6,9 kg.

Onze vergelijkende winnaar in de rubriek “Tent 4 Personen”

Vergelijking winnaar
CampFeuer Super+ Tent voor 4 personen, grijs/zwart (oranje), grote tunneltent met 2 ingangen en luifel, 3000 mm waterkolom, groepstent, campingtent, familietent
 • Ruimte voor de hele familie: de ruime slaapcabine met grote voorruimte is ideaal voor een ontspannen outdoorvakantie. Of het nu voor een leuke trektocht is met vrienden, een fijne familievakantie of een spannende expeditie, onze tent biedt plaats voor iedereen.
 • Luchtdoorlatende uitrusting: de juiste ventilatie is vooral 's nachts onmisbaar voor een goede nachtrust en de gezondheid. Daarom beschikt onze kampeertent over drie grote ingangen en is hij gemaakt van ademend weefsel met muggennetten.
 • Voor alle weersomstandigheden: wie geen natte voeten wil krijgen, moet bij de tentkeuze vooral op een hoge waterdichtheid letten. Met verzegelde naden en een waterkolom van 3000 mm houdt deze tent zelfs tijdens de langere wandeltochten in de bergen stand.
 • Praktisch: in de grote voortent heb je voldoende ruimte voor je campingkeuken en campingaccessoires. Door het grondzeil blijven je geplaatste spullen droog en beschermd.
 • Compacte campingtent: wie wil kamperen, heeft niet altijd ruimte voor veel bagage. Dat begrijpen we en daaraan hebben we ook bij het productontwerp gedacht. Onze tent heeft verpakt afmetingen van slechts 64 x 19 cm en een praktisch gewicht van 7,9 kg.

Huidige aanbiedingen in “Tent 4 Personen”

Wil je de beste producten kopen in de categorie “Tent 4 Personen”? In deze bestsellerlijst vind je elke dag nieuwe aanbiedingen. Hier vind je een grote selectie van de nieuwste producten in de categorie “Tent 4 Personen”.

No products found.

Verwante artikelen